ua en ru

Барселона - Баварія: Матч був надзвичайно рівним , - Луїс Енріке

Барселона - Баварія: Матч був надзвичайно рівним , - Луїс Енріке Фото: Луїс Енріке

Тренер каталонців радий великої перемоги

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке після гри зазначив внесок всіх гравців у перемогу над "Баварияей", а не тільки Лео Мессі. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Важкий матч, але це було очікувано. Обидві команди намагалися тиснути на суперника. Ми досягли успіху у створенні голевих моментів, перевершили в цьому "Баварію" і протягом феєричних 15 хвилин зробили результат. Однак необхідно почекати до наступного вівторка, коли нам належить ще один складний поєдинок. Звичайно, з Мессі жити простіше. Він творить різні речі, і ми це бачимо щодня. Але навіть якщо не звертати уваги на його гру, треба сказати, що інші нападники, наші півзахисники та захисники теж зробили дуже багато", - сказав Енріке.

"Довгий час гра була рівною і збалансованою. Ми діяли ефективно і частіше загрожували воротам суперника. На наступному тижні ми знову зіграємо на перемогу, як сьогодні це намагалася зробити тут "Баварія". Не можу пригадати, щоб у гостей був явний гольовий момент, крім хіба що шансу Левандовскі в першому таймі. Результат - просто ідеальний для нас, але матч був надзвичайно рівним", - додав тренер.

Нагадаємо, матч завершився з рахунком 3:0 на користь "Барселони". Поєдинок пройде в Мюнхені 12 травня.