ua en ru

На Банковій відбулася бійка між прихильниками Саакашвілі і поліцією

На Банковій відбулася бійка між прихильниками Саакашвілі і поліцією Фото: поліція (РБК-Україна)

На Банковій зараз зібралися приблизно 150 осіб

У Києві на вулиці Банковій між прихильниками лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвили і співробітниками поліції відбулися зіткнення. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Повідомляється, що бійка сталася, коли співробітники поліції почали відтісняти мітингувальників, правоохоронці затримали одного протестувальника. На Банковій зараз зібралися приблизно 150 осіб.

На Банковій відбулася бійка між прихильниками Саакашвілі і поліцієюНа Банковій відбулася бійка між прихильниками Саакашвілі і поліцієюНа Банковій відбулася бійка між прихильниками Саакашвілі і поліцією

Фото РБК-Україна

Нагадаємо, затримання Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") відбулося сьогодні у другій половині дня. Екс-голову Одеської облдержадміністрації затримали в Києві і відвезли в невідомому напрямку. Пізніше в Державній прикордонній службі України повідомляли, що Саакашвілі після затримання в Києві видворили з України. Про те, що Саакашвілі у Варшаві (Польща) повідомив Давид Сакварелідзе.

Інформацію про те, що Саакашвілі перебуває в Польщі підтвердили і в прикордонній службі Польщі. "Прикордонна охорона повідомляє, що 12 лютого 2018 року Михайло Саакашвілі був допущений на територію Республіки Польща", - йдеться в повідомленні. Як наголошується, що підставою для прийняття рішення було заява про реадмісію, подана міграційною службою України головнокомандувачу прикордонною охороною.