ua en ru

Банк "Хрещатик" до кінця 2015 р. планує збільшити статутний капітал на 350 млн грн

Банк "Хрещатик" до кінця 2015 р. планує збільшити статутний капітал на 350 млн грн

ПАТ КБ "Хрещатик" до кінця 2015 р. планує збільшити статутний капітал на 350 млн грн. Про це повідомляє прес-служба банку.

"Як підкреслив Дмитро Гриджук, голова правління банку "Хрещатик", "подальша капіталізація банку - це плановий процес, передбачений Стратегією розвитку банку до 2020 р. До кінця поточного року планується збільшити капітал банку ще на 350 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на сьогоднішньому загальних зборах акціонерів банку було затверджено результати десятої емісії власних акцій, збільшивши таким чином статутний капітал на 24,13%, або 200 млн грн - майже до 1,029 млрд грн.

Нагадаємо, рішення про збільшення статутного капіталу було прийнято ще в листопаді 2014 р.

Акціонери також затвердили внесення змін до статуту банку, пов'язаних з капіталізацією та змінами до закону України "Про акціонерні товариства" та "Про банки та банківську діяльність" щодо визначення особливостей корпоративного управління в банках, які набрали чинності 10 січня 2015 р.

На зборах було переобрано склад спостережної ради банку. Головою спостережної ради в черговий раз переобраний Андрія Герасименко.