ua en ru

Бальцерович спростував відсутність бачення реформ уряду

Бальцерович спростував відсутність бачення реформ уряду Фото: Лешек Бальцерович

Подібні заяви зміцнюють стереотипи про Україну на Заході

Заяви голови Одеської обласної державної адміністрації Міхаеля Саакашвілі щодо відсутності бачення реформ у українського уряду не мають доказів. Про це в ході брифінгу 26 травня у відповідь на питання журналіста заявив представник президента в Кабінеті міністрів України Лешек Бальцерович, передає кореспондент РБК-Україна.

"На який досвід спираються висловлювання пана Саакашвілі? Він не працює з урядом, оскільки я його не бачив. Так що це звинувачення без доказів. Це дуже погана практика, мені це нагадує радянські часи. По-друге, це не справедливо... І по третє, це шкодить Україні", - заявив Бальцерович, підкресливши при цьому, що подібні твердження зміцнюють стереотипи про Україну на Заході.


25 травня Міхаель Саакашвілі в інтерв'ю одному з західних ЗМІ заявив про відсутність бачення подальших реформ у українського уряду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що функціонал проектного офісу Національної ради реформ за три місяці розділиться на дві частини, потім планується створення двох нових офісів - з реалізації реформ і підтримки Нацради реформ.