ua en ru

На Балі четверо ув'язнених здійснили втечу з в'язниці через тунель

На Балі четверо ув'язнених здійснили втечу з в'язниці через тунель Фото: в'язниця (Pixabey)

Іноземні ув'язнені втекли з переповненій в'язниці на курортному острові Балі

Індонезійська поліція почала пошуки чотирьох іноземних ув'язнених, які втекли з переповненої в'язниці на курортному острові Балі через вузький тунель, виритий під стінами. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію влади.

"Тунель довжиною близько 12 метрів, і ми підозрюємо, що знадобилося більше тижня, щоб його вирити", - заявив глава в'язниці "Кребокан" Тоні Наінгголан, додавши, що поліція вважає, що втекли все ще знаходяться на Балі недаподалеку від тюрми.

Згідно з інформацією видання, серед втікачів - австралієць Шон Едвард Девідсон, болгарин Димитр Ніколов Ілієв, Сайед Мухаммад Саїд з Індії і Ті Кок Кінг з Малайзії. Тунель мав діаметр 50 х 75 см і був знайдений заповненим водою у понеділок , 19 червня 2017 року, вранці. Під час втечі у в'язниці чергували 10 охоронців.

Четверо втікачів відбували покарання за різні злочини, від порушення правил імміграції до злочинів, пов'язаних з наркотиками. Терміни ув'язнення також у всіх були різні. Так, австралійцю залишалося бути ув'язненим ще 2,5 місяці, а Саїд з Індії повинен був провести у в'язниці ще 12 років.

Повідомляється, що місткість цієї в'язниці становить 323 ув'язнених, але в даний час вона нараховує більш ніж в чотири рази більше - 1378 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що солдатів КНДР втік до Південної Кореї. Так, солдат, який не був пізнаний, підійшов до південнокорейському прикордонному посту і висловив бажання попрацювати. Під час інциденту обміну вогнем не сталося.