ua en ru

В Балаклію повернулися всі раніше евакуйовані мешканці, - Нацполіція

В Балаклію повернулися всі раніше евакуйовані мешканці, - Нацполіція Фото: поліція

Територію Балаклії очищено від вибухонебезпечних предметів

В Балаклію (Харківська область) доставлено всіх раніше евакуйованих осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Оперативна інформація щодо надзвичайної ситуації в Харківській області станом на 31 березня. З місць тимчасового розміщення в Балаклію доставлено всіх раніше евакуйованих осіб", - йдеться у повідомленні.

У місті продовжують роботу 6 автопатрулів і 10 піших патрулів. Задіяно більше тисячі поліцейських і співробітників інших відомств - Нацгвардії, ДСНС, Збройних сил, військової служби правопорядку та комунальних служб.

За даними Нацполиции, всього з 23 березня надійшло 18 заяв і повідомлень про вчинення майнових злочинів. По кожному зареєстрованому фактом проводиться перевірка.

Зазначимо, територію Балаклії (Харківська область) та прилеглі населені пункти очищено від вибухонебезпечних предметів. Кабінет міністрів України виділив 100 млн гривень на відновлення міста Балаклія Харківської області, який постраждав від пожежі на складі боєприпасів. Крім того, Кабмін виділив ДСНС 20,6 млн гривень на очищення Балаклії від боєприпасів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція розслідує 15 повідомлень про крадіжки в Балаклії (Харківська область) та прилеглих населених пунктах.