ua en ru

У Балаклії зону забруднення зменшено до 300 метрів

У Балаклії зону забруднення зменшено до 300 метрів Фото: розмінування Балаклії

Продовжується робота з відновлення газопостачання в місті

У Балаклії Харківської області, де триває ліквідація наслідків вибуху на військовому арсеналі, зону забруднення вибухонебезпечними предметами зменшено з 10 км до 300 метрів. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"У ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо м. Балаклія від вибухонебезпечних предметів 10 кілометрову зону забруднення зменшено до 300 метрів", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що станом на 07:00 8 квітня пожеж на території м. Балаклія та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклія та дев’ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

Повідомляється, що наразі відновлено електропостачання в Балаклії та прилеглих населених пунктах, продовжується робота з відновлення газопостачання в місті.

Загалом до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 581 осіб та 129 одиниць техніки. На місці події працює штаб із ліквідації наслідків НС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що піротехніки ДСНС зменшили небезпечну зону з 10 кілометрів до 500 метрів.