ua en ru

В Балаклії зафіксований одиничний випадок мародерства

В Балаклії зафіксований одиничний випадок мародерства Фото: Нацполиция

Чоловік намагався вкрасти телевізор, його затримали

Після вибухів на складах в Балаклії, в місті був зафіксований одиничний випадок мародерства. Про це повідомляє прес-служба харківської поліції.

"Зафіксовано один факт мародерства. Чоловіка, який в руках на вулиці ніс телевізор, виявив патрульний інспектор. Невідомий, побачивши правоохоронців, кинув техніку і почав тікати. В ході розшукових заходів чоловіка, схожого за прикметами на підозрюваного затримали, його доставили в місцевий відділ поліції для подальшого з'ясування обставин", - йдеться в повідомленні.

Спікер Нацполиции в Харківській області Олена Баранник в коментарі каналу "112 Україна" заявила, що цей випадок був поодинокий, у місті працюють поліцейські патрулі. За його словами, для забезпечення безпеки громадян залучено 282 співробітника поліції.

"На дану хвилину це єдиний випадок, який був зафіксований. Поки більше ніяких заяв не надходило, і випадки мародерства не зафіксовані. Патрулі працюють цілодобово. Також є додаткові сили, це військовослужбовці ЗСУ, Нацгвардії. Багато спеціалізованої техніки. Також був створений оперативний резерв, понад 1700 працівників Нацполиции", - сказала Баранник.

Нагадаємо, раніше Анатолій Матіос повідомляв, що за фактом вибуху в Балаклії відкрито кілька кримінальних проваджень.