ua en ru

У Бахмуті травмувалося 2 людей, розбираючи вибухонебезпечний предмет

У Бахмуті травмувалося 2 людей, розбираючи вибухонебезпечний предмет Фото: здетонував запал від гранати (flickr.com/securityserviceofukraine)

У хлопця - мінно-вибухова травма лівої кисті, грудної клітки, лівого ока, у дівчини - контузія

У Бахмуті Донецької області хлопець та дівчина отримали травми, розбираючи вибухонебезпечний предмет. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Зазначено, що подія сталася сьогодні, 2 липня 2017 року, близько 14:00.

"До місцевої лікарні були доставлені хлопець та дівчина, які принесли додому вибухонебезпечний предмет та намагались його розібрати, але трапилась детонація. Попередньо встановлено, що місцеві жителі знайшли запал від гранати. Коли 25-річний хлопець почав його розбирати, стався вибух", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, обох постраждалих було доставлено до лікарні, де їм надається необхідна медична допомога: у хлопця - мінно-вибухова травма лівої кисті, грудної клітки, лівого ока, а в 19-річної дівчини - контузія.

Наразі поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень та проводять огляд місця події. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 29 червня в центрі окупованого Донецька на території торгового інституту стався вибух, у результаті чого була зруйнована частина актового залу, а також бібліотека.