ua en ru

У Бахмуті стався конфлікт між журналістом і нардепом

У Бахмуті стався конфлікт між журналістом і нардепом Фото: поліція проводить перевірку за фактом конфлікту

Озброєний нардеп Володимир Парасюк намагався виламати двері і погрожував працівнику ЗМІ

В Бахмуті Донецької області в одному з готелів стався конфлікт між журналістом і народним депутатом. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області.

Повідомляється, що напередодні від журналіста інформаційного агентства в поліцію надійшло повідомлення про те, що в готелі Бахмута нардеп намагається виламати двері в його номер і погрожує. При цьому нардеп нібито знаходився в приміщенні з автоматом.

"Словесний конфлікт почався, коли заявник, житель Києва, зробив народному депутату зауваження про недопустимість порушення правил зберігання та носіння вогнепальної зброї...З приїздом поліції сварка закінчилася, факт був зареєстрований у журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події", - йдеться в повідомленні

За даними поліції, у нардепа був нагородний пістолет "Форт-17" і мисливський промисловий нарізний карабін. Карабін знаходився у відкритому стані.

"У нас не Африка, у нас заборонено законом розгулювати з мисливською нарізною зброєю в місті, де можуть постраждати мирні люди", - прокоментував інцидент голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

За фактом порушення правил поводження із зареєстрованою зброєю проводиться перевірка.

altaltalt

Фото: конфлікт за участю нардепа в Бахмуті

Зазначимо, за даними активіста Андрія Дзіндзя, збройним нардепом виявився Володимир Парасюк.

Щось Парасюк не там блокує :) Відкрите залізничне сполучення, яким йде контрабандне вугілля із ДНР, кілометрів за 30 на ...

Опубліковано Андрієм Дзиндзею 25 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що організатори блокади Донбасу сподівалися на силовий розгін.