ua en ru

У Бахмуті у місцевого жителя вилучили арсенал зброї

У Бахмуті у місцевого жителя вилучили арсенал зброї Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Хлопець зберігав автомат, пістолети, гвинтівки, гранати і ножі в дивані

В Бахмуті Донецької області у місцевого жителя вилучили арсенал зброї, яку він зберігав у квартирі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Донецької області.

Повідомляється, що співробітники карного розшуку Бахмутського відділу поліції та прокуратури виявили у житловому будинку арсенал з вибухонебезпечними предметами, снайперською та холодною зброєю. Зокрема, правоохоронці вилучили автомат Калашникова, пістолети, гвинтівку з оптичним прицілом, гранату РГД-5, мечі і ножі, які 20-річний хлопець ховав у дивані.

"Чоловік розповів, що небезпечні предмети він зберігав удома в якості сувенірів... Всі заборонені предмети направлені на експертизу. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)", - йдеться в повідомленні.

У Бахмуті у місцевого жителя вилучили арсенал зброїУ Бахмуті у місцевого жителя вилучили арсенал зброїУ Бахмуті у місцевого жителя вилучили арсенал зброї

Фото: вилучену зброю

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області у місцевої жительки вилучили арсенал боєприпасів. За словами 16-річної дівчини, боєприпаси просив заховати її хлопець.