ua en ru

У Бахчисараї російські силовики проводять обшуки в будинках кримських татар, є постраждалі

У Бахчисараї російські силовики проводять обшуки в будинках кримських татар, є постраждалі Фото: російські силовики

Один кримський татарин втратив свідомість від удару кийком, повідомляється про постріли

В окупованому Криму, в місті Бахчисарай, російські силовики проводять обшуки в будинках кримських татар. Про це повідомляє журналіст Шевкет Наматуллаєв Facebook.

"Озброєні російські силовики увірвалися в будинки Сейдамета Мустафаєва і Ризи Муждабаева, які проживають у 6 і 7 мікрорайонах. Сусідам силовики мету свого, такого раннього візиту, не пояснюють. Дороги заблоковані ДПСниками, швидше за все, щоб люди не приїжджали і не приходили підтримати хлопців. А тих, хто все ж прийде, можуть затримати за непокору "законному" вимогу поліцаїв", - написав Наматуллаев.

Також Наматуллаєв повідомляє, що силовики застосували кийки, один кримський татарин втратив свідомість від удару.

"Силовики застосували силу. Один кримський татарин втратив свідомість після ударів кийками. Очевидці говорять про постріли", - написав він.

Татарина, що втратив свідомість, відвезла швидка допомога. Повідомляється вже про чотирьох затриманих. За словами Наматуллаєва, на місце проведення обшуку разом з ОМОН підтягнули і сили Росгвардии.

Пост доповнюється! Ранок кримських татар у Бахчисараї знову почалося з обшуків. Озброєні російські силовики увірвалися...

Опубліковано Шевкетом Наматуллаевим 12 квітня 2017 р.

Нагадаємо, 6 квітня повідомлялося, що в місті Сімферополь окупованого півострова Крим силовики під час рейду на Центральному ринку затримали 60 осіб.