ua en ru

"Азов" обурений відмовою Конгресу США допомоги

"Азов" обурений відмовою Конгресу США допомоги Фото: "Азов"

Полк убачає у таких заявах політичне замовлення

"Азов" обурений рішенням Конгресу США не надавати допомогу полку спеціального призначення. Про це повідомляє прес-служба "Азову" у Facebook.

"Ми вкрай здивовані та обурені такими заявами. Наш полк завжди стояв на позиціях патріотизму та ніколи не апелював до жодних інших світових ідеологічних течій.

Україна, яка є набагато старшою за США, ще з Княжої Доби мала професійне військо. Будь-які військові операції завжди мали на меті захист, а не загарбання. Тож, на нашій землі ніколи не існувало навіть підґрунтя до виникнення явищ, про які оголосили конгресмени. Парламентаріям, для демонстрації справжньої солідарності з Україною, радимо звернути увагу на проросійську французьку партію, яка невдовзі може стати правлячою.
Апеляції конгресменів до досвіду Афганістану викликають подив, адже порівнювати Україну та Афганістан навіть у цивілізаційному вимірі вкрай некоректно. Натомість хочемо нагадати, що США взяло на себе, відповідно до Будапештського меморандуму, зобов'язання гарантувати територіальну цілісність та суверенітет України. Звертаємо увагу, що рівень виконання цих гарантій, взятих США, перебуває у вкрай незадовільному стані", - йдеться в повідомленні.

ЗАЯВА ПОЛКУ АЗОВ З ПРИВОДУ УХВАЛИ ПАЛАТИ ПРЕДСТАВНИКІВ США10 червня Палата Представників США ухвалила правку з ініціат...

Posted by Батальйон спеціального призначення "Азов" - нова сторінка on 12 Июнь 2015 г.

Також зазначається, що полк "Азов" вбачає у таких заявах політичне замовлення.

Нагадаємо, МЗС РФ назвав "Азов" "нацистськими молодиками".