ua en ru

Азербайджанська SOCAR починає бункеровочний продаж нафтопродуктів в Києві

Компанія SOCAR (Держнафтокомпанія Азербайджану) починає бункеровочний бізнес в Україні, сказали азербайджанському агентству Trend в суботу, 27 серпня, в українському представництві SOCAR.

Вчора в доці Київського судноремонтного заводу компанією SOCAR Energy Ukraine була проведена церемонія по спуску на воду нафтоналивного бункеровщика "Баку-1".

У церемонії взяли участь посол Азербайджану в Україні Ейнулла Мадатли і голова українського представництва SOCAR Ельчин Мамедов.

На Дніпро виведено значних розмірів морське судно. Подібний проект вперше реалізується на території Східної Європи. Новітня водна АЗС запропонує судам для заправки фірмові нафтопродукти мережі SOCAR - бензин Nano 95 і дизельне паливо Nano Дизель. На палубі водного заправного комплексу розташований фірмовий магазин Buta market, сказали в представництві.

У планах компанії в цьому сезоні - забезпечувати малі і середні судна на Дніпрі і ті, які опиняться в акваторії київської частині річки, в районі столичного моста імені Патона фірмовими нафтопродуктами і товарами Buta market.

Розрахунок буде проводитися через касовий апарат АКМ POS, який забезпечить управління технологічним обладнанням і відпуск нафтопродуктів і супутніх товарів. За придбане паливо і товари клієнт зможе розрахуватися за допомогою паливних карток sCard та інших нафтотрейдерів України. Також будуть прийматися до оплати банківські картки VISA Electron і Master Card.

В даний час SOCAR володіє рядом АЗС на території України.