ua en ru

Азаров: Питання вступу України в МС не обговорювалося під зустрічі з Христенко

Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров і керівник Євразійської економічної комісії (ЄЕК) Віктор Христенко не обговорювали питання вступу України до Митного союзу (МС). Про це під час спілкування з користувачами Facebook заявив прем'єр-міністр України.

"Я дійсно недавно зустрічався з керівником комісії Митного союзу Христенко. На цій зустрічі ми обговорювали не питання вступу України до Митного союзу, а питання взаємовідносин України з Митний союзом. І перш за все ми обговорювали питання пов'язані з технічним регулюванням і регламентом, а також говорили про механізмах розгляду спірних питань, які виникають в торгово-економічних відносинах між нашими країнами. Ось повна порядок денний наших переговорів. Інших питань не обговорювалося і не піднімалося ", - повідомив Азаров.

Нагадаємо, 26 березня відбулася зустріч Азарова і Христенко, в ході якої прем'єр України, зокрема заявив, що гармонізація технічних регламентів Україна і Митного союзу (МС) дозволить усунути перешкоди у взаємній торгівлі.