ua en ru

Азаров: Уряд збільшив капітальні витрати держбюджету для прискорення створення нових робочих місць

Уряд значно збільшив капітальні витрати державного бюджету, що посприяє прискоренню створенню нових робочих місць. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Кабнету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Значно збільшені капітальні витрати державного бюджету, це реальне прискорення створення нових робочих місць. Крім того, збільшуються витрати на фінансування харчування дітей в освітніх установах, які розташовані в Чорнобильських зонах, на придбання технічних засобів для реабілітації інвалідів, передбачено збільшення медичної допомоги для лікування чорнобильців", - сказав Азаров.

Крім того, він повідомив, що також будуть передбачені засоби для завершення реконструкції приміщень наукового центру традиційної медицини, підвищення доплат і пенсій членам сімей загиблих (при виконанні службових обов'язків), а також для придбання житла для сімей-чорнобильців. Крім того, Азаров повідомив, що змінами до державного бюджету виділено 200 млн грн на розвиток служби екстреної медичної допомоги.