ua en ru

Азаров доручив Кабміну оновити пакет законопроектів для першочергового розгляду у ВР

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Кабінету міністрів підготувати пакет законопроектів до початку нової сесії Верховної Ради. Відповідне доручення Азаров дав на сьогоднішньому засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"До початку роботи нової сесії ВР потрібно оновити пакет урядових законопроектів, які не були розглянуті попереднім парламентом. Згідно із законодавством, ми маємо таке право - внести повторно на розгляд проекти законів", - сказав Азаров.

За його словами, в першу чергу це стосується проекту закону про внесення змін до закону про основи нагляду за господарською діяльністю. "Це послідовний курс на дерегуляцію... Бізнес продовжує відзначати про необгрунтованій кількості перевірок. Тож їх мінімізація, об'єднання під контроль одних органів - все це передбачає проект закону", - підкреслив прем'єр-міністр. Також Азаров доручив міністру економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова в стислі терміни підготувати проект такого закону і внести його на розгляд парламенту.

Читайте також: ФРУ створить національний реєстр контролюючих органів, які можуть перевіряти діяльність компаній