ua en ru

Азаров доручив Близнюку вирішити всі проблеми з опалювальним сезоном

Прем'єр-міністр України Микола Азаров дав доручення міністру регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Анатолію Близнюку до кінця тижня вирішити всі проблеми з опалювальним сезоном в Україні, який в багатьох областях почався з великим запізненням. Про це він сказав на розширеному засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Із запізненням почався опалювальний сезон в Івано-Франківській, Луганській, Херсонській областях, в Автономній республіці Крим. Зараз надходять численні скарги про відсутність опалювання в Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Львівській, Луганській, Одеській, Харківській і Херсонській областях. І це при тому, що ви, Анатолій Близнюк, звітуєте перед всім урядом, що країна на 100% готова до опалювального сезону. До кінця тижня ви повинні з цим розібратися", - сказав Азаров.

Також він доручив областям-боржникам за енергоносії до кінця місяця погасити свої борги. "Попереджаю найбільших боржників - Дніпропетровську, Донецьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Луганську, Харківську області, місто Севастополь. У вас на це є максимум місяць", - підкреслив прем'єр-міністр.