ua en ru

Айнтрахт - Шахтар: анонс матчу

Айнтрахт - Шахтар: анонс матчу Фото: "Айнтрахт" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Готуємося до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи

"Шахтар" в гостях у франкфуртського "Айнтрахта" проведе матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. Трансляція розпочнеться о 19:55, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "Футбол 1". Букмекери вважають фаворитом зустрічі німецьку команду. Перша гра у Харкові закінчилася з рахунком 2:2.

21 лютого 19:55
Франкфурт-на-Майні, стадіон "Коммерцбанк-Арена"

У Харкові "Шахтар" провів майже весь матч у меншості, але уникнув поразки, хоча двічі поступався. Після першої зустрічі у "гірників" є кадрові втрати: Тарас Степаненко дискваліфікований через видалення, а Сергій Кривцов - через перебір жовтих карток. Разом з тим за кілька днів до матчу у Франкфурті в загальну групу повернулися Дентіньо і Валерій Бондаренко. Всього в заявці "Шахтаря" 21 гравець.

Після візиту до Харкова "Айнтрахт" у Бундеслізі на своєму полі приймав менхенгладбахську "Боруссію", але переможний рахунок франкфуртці не втримали. Для "орлів" це була вже 5 нічия поспіль. Команда змістилася на 7 місце, пропустивши вище "Байєр" і "Вольфсбург", проте боротьба за єврокубки ще попереду.

На груповому етапі "Айнтрахт" здобув шість перемог. "Гірники" потрапили в Лігу Європи з Ліги чемпіонів, де зайняли в групі третє місце слідом за "Манчестер Сіті" і "Ліоном".

У своїй історії "Шахтар" ще ніколи не грав у Німеччині внічию: 5 поразок і 4 перемоги.