ua en ru

"Аякс" - "Манчестер Юнайтед": анонс матчу

"Аякс" - "Манчестер Юнайтед": анонс матчу Фото: "Аякс" - "Манчестер Юнайтед"

Готуємося до фінального поєдинку Ліги Європи

Голландський "Аякс" та англійський "Манчестер Юнайтед" зустрінуться в шведському Стокгольмі в рамках фінального матчу Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". Букмекери вважають, що в даному поєдинку перевага на боці "червоних дияволів".

24 травня, 21:45
Стокгольм, стадіон "Френдс Арена"

Головним арбітром зустрічі призначений 40-річний словенець Дамір Скоміна. У цьому сезоні він обслужив шість ігор Ліги чемпіонів, в тому числі матч-відповідь 1/4 фіналу між "Монако" і дортмундською "Боруссією". Протягом минулих п'яти кампаній він працював на шести єврокубкових півфіналах, але вперше буде судити вирішальний матч клубного євротурніру.

Арбітру допомагатимуть Юре Прапротник і Роберт Вукан. Четвертий арбітр: Джанлука Роккі (Італія), додаткові помічники арбітра: Матей Юг і Славко Вінчіч з Словенії.

Орієнтовні склади:

"Аякс": Онана; Велтман, де Ліхт, Санчес, Ридевалд; Классен, Шене, Зиеш; Траоре, Дольберг, Юнес.
Не зіграють: Віргевер (дискваліфікація), Синкгравер (коліно)

"Манчестер Юнайтед": Ромеро; Валенсія, Джонс, Блінд, Дармиан; Феллайні, Еррера, Погба; Лингард, Рэшфорд, Мхітарян.
Не зіграють: Бейи (дискваліфікація), Шоу (голеностоп), Ібрагімович (коліно), Рохо (коліно), Янг (задній м'яз стегна).

Головний тренер "Аякса" Петер Бос: "якби мої хлопці не нервували, я б негайно відправив їх до лікаря. Не забувайте, що для них це перший фінал, так що нерви - це нормально. Мені просто потрібно зробити так, щоб це не стало проблемою. У нас є шанс здолати "Манчестер Юнайтед", якщо ми нав'яжемо супернику свою гру. У мене в команді молоді футболісти, тому потрібно належним чином підготувати їх. Це робить мою роботу ще цікавіше".

Головний тренер "МЮ" Жозе Моурінью:

УЄФА пішла назустріч "МЮ", який з-за трагічних подій в Манчестері попросив скасувати прес-конференцію на "Френдс Арені" в Стокгольмі. Нижче наводимо коментар Моурінью з офіційної заяви клубу.

"ми Всі дуже засмучені трагічними подіями минулого вечора. Весь час думаємо про жертви і їхні сім'ї. У нас є справа, і ми полетимо до Швеції, щоб зробити цю справу. Дуже шкода, що ми не можемо полетіти туди щасливими, як це завжди буває з нами перед великими матчами. Я довго працюю в Манчестері, але переконаний, що це горе ще більше згуртує жителів міста".

Нагадаємо, англійський "Манчестер Юнайтед" скасував передматчеву прес-конференцію перед фіналом футбольної Ліги Європи з голландським "Аяксом".