ua en ru

"Авто Трейд Компані" стала офіційним постачальником автозапчастин BG Automotive Ltd, - Ігор Черненко

Компанія "Авто Трейд Компані" (Київ), власником якої є Ігор Ігорович Черненко, уклала договір з одним з провідних постачальників автомобільних деталей і компонентів оригінальної якості в Великобританії – компанією BG Automotive Ltd, ставши в Україні офіційним постачальником запчастин цього виробника.

За словами Ігоря Черненка, "Авто Трейд Компані" постійно працює над розширенням асортименту автомобільних запчастин. "Детально вивчивши попит на ринку автозапчастин і виявивши "пробіл" в асортименті прокладного матеріалу, ми стали вивчати асортимент і якість таких товарів від кращих постачальників. Свій вибір ми зупинили на одному з провідних у Великобританії брендів з постачання моторних запчастин - компанії BG Automotive Ltd. А результатом наших переговорів стало успішне укладення двостороннього договору, згідно з яким "Авто Трейд Компані" стала першим в Україні офіційним постачальником автозапчастин цього виробника", - розповів Ігор Черненко.


Черненко акцентував увагу на тому, що якість прокладного матеріалу, як і інших деталей від британського бренду, говорить саме за себе.

Нагадаємо, що BG Automotive – один з провідних виробників товарів моторної групи у Великобританії, будучи одним з постачальників деталей на конвеєри британських автовиробників з 1929 року. Клієнтами компанії британського бренду є такі автовиробники, як General Motors, Rolls Royce, Ford. Бренд пропонує широкий асортимент товарів для автомобілів, як прокладки, розподільні вали, комплекти ланцюга приводу ГРМ, масляні піддони, клапани ГРМ, гідрокомпенсатори, направляючі втулки клапанів ГРМ, водяні насоси системи охолодження та інше.