ua en ru

Австралійська Rio Tinto в 2013 р. збільшила видобуток залізної руди на 5%

Австралійська гірничодобувна компанія Rio Tinto заявила про збільшення видобутку залізної руди в 2013 р. на 5%, незважаючи на перебої в роботі із-за циклону в Тихоокеанському регіоні.

Австралійська гірничодобувна компанія Rio Tinto заявила про збільшення видобутку залізної руди в 2013 р. на 5%, незважаючи на перебої в роботі із-за циклону в Тихоокеанському регіоні. Про це з посиланням на заяву компанії повідомляє Reuters.

"Нам вдалося поставити черговий рекорд з видобутку та постачання залізної руди, а також значно відновити обсяги видобутку міді і бокситів", - заявив глава компанії Сем Уолш.

В IV кварталі 2013 р. постачання залізної руди з Австралії зросли на 2 млн т, незважаючи на циклон "Христина", з-за якого постачання руди були припинені.

Rio Tinto Group - австралійсько-британський концерн, друга за величиною в світі транснаціональна горнометаллургическая компанія. Складається з двох операційних компаній-Rio Tinto Limited і Rio Tinto plc. Управління групою здійснюється з Мельбурна і Лондона.