ua en ru

Авіакомпанія Ryanair підвищила прогноз прибутку на 2011 р. на 9,1% - до 440 млн євро

Найбільша бюджетна авіакомпанія в Європі Ryanair підняла на 9,1% (до 440 млн євро) прогноз на 2011 рік, пославшись на гарні показники прибутковості, компенсуючі високі ціни на паливо. Про це повідомляє Reuters.
"Наші рейси на найближчі місяці добре продаються, дещо краще, ніж у попередньому році. Ми поки не зіткнулися з впливом рецесії", - повідомив фінансовий директор компанії Говард Міллер.
Ryanair, що перевезла торік 70 млн осіб, раніше прогнозувала прогноз прибутку до вирахування податків в 2011 фінансовому році в 400 мільйонів євро.
У звіті за першу половину 2011 року авіаперевізник повідомив, що практично не зіткнувся зі зниженням попиту, але зазначив, що, тим не менш, скоротить кількість рейсів в найближчі місяці через високі ціни на паливо.
Прибуток компанії за шість місяців до вересня зріс на 20% у річному вирахуванні до 452 млн євро при виручці 2,18 млрд євро.
Чистий прибуток до виплат за податками за три місяці до вересня склав 404 млн євро, перевищивши середній прогноз аналітиків.