ua en ru

Авіакомпанія Atlasjet до літа почне літати з 7 міст України

Авіакомпанія Atlasjet до літа почне літати з 7 міст України Atlasjet планує залучити до польотів 15 лайнерів

Авіакомпанія "Atlasjet Україна" до початку літа 2015 р. почне здійснювати польоти зі Львова та ще 6 міст України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінінфраструктури України (МІУ).

"Керівництво компанії вже підтвердив своє бажання і можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямами, серед яких країни Європи, СНД і Закавказзя, в тому числі і в затребувані українцями Італії, Іспанії, Грузії і т. п. Крім міжнародних, перевізник буде виконувати внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом", - сказано в повідомленні.

"Atlasjet Україна" почне польоти на 4 літаках Аеробус 320, поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів. Сьогодні компанія надасть в Державіаслужбу (ДАС) необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси, які будуть оброблені ДАС максимально оперативно. Перевізник також визначився з пріоритетними напрямами та подасть в ДАС заявки на першочергові регулярні маршрути.

"Після отримання відповідних слотів на маршрути перевізнику знадобиться до 30 днів, щоб почати польоти. Тому очікується, що вже в травні компанія відкриє бронювання квитків на перші авіарейси", - уточнили в МІУ.

Крім Львова компанія буде здійснювати польоти з Києва, Одеси, Харкова, Херсона, Вінниці та Миколаєва.

Нагадаємо, в березні авіакомпанія Wizz Air Holdings Plc оголосила про закриття з 20 квітня своєї дочірньої компанії "Візз Ейр Україна", яка виконувала 16 рейсів. Напередодні стало відомо, що компанія залишається на українському ринку.