ua en ru

В Авдіївці досі відсутнє централізоване електропостачання, - ДСНС

В Авдіївці досі відсутнє централізоване електропостачання, - ДСНС Фото: електропостачання в Авдіївці відсутнє

Пошкодження високовольтної лінії електропередач сталося 29 березня в результаті обстрілів

Станом на 7 годину ранку 3 квітня централізоване електропостачання в Авдіївці Донецької області відсутнє. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 год. 3 квітня централізоване електропостачання відсутнє. Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі об’ємом 4 тис. м3. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС (залучено 9 генераторів різної потужності). До аварійно-відновлювальних робіт залучено від ДСНС 21 людину та 10 одиниць техніки", - відзначають в повідомленні.

Також відзначають, що в результаті обстрілу припинилося електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.

Пошкодження високовольтної лінії електропередач сталося 29 березня в результаті бойових дій.

В Авдіївці проживає близько 22 тис. мешканців.

Нагадаємо, 31 березня Павло Жебрівський повідомив, що електропостачання в Авдіївці відновити не вдалося, ремонт ЛЕП продовжать завтра.