ua en ru

В Авдіївці виявили російський безпілотник

В Авдіївці виявили російський безпілотник Фото: в Авдіївці виявили російський безпілотник

На даний момент БПЛА оглядає слідчо-оперативна група

Під час обходу старої частини Авдіївки співробітники Національної поліції виявили російський безпілотний літальний апарат (БПЛА). Про це у Facebook повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Повідомляється, що на БПЛА російського виробництва відсутні ушкодження, що говорить про те, що він, певно, зламався.

"Зовнішній огляд показав, що безпілотник за всіма ознаками російського виробництва. Сам борт номерний. Візуальних пошкоджень, які говорять про збиття, немає, швидше за все відмовила апаратура," - написав Аброськін.

Також під час огляду БПЛА виявлені сліди вибухових засобів, які, ймовірно, використовувалися для ліквідації карти пам'яті пристрою.

Зазначено, що в даний час БПЛА оглядає слідчо-оперативна група за участю вибухотехніків, а також IT-фахівці. Більш детально його дослідить СБУ.

Сьогодні зранку в Авдіївці відновили електропостачання. Поліцейські продовжують нести службу в посиленому режимі і патрулі...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 20 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко звинуватив президента Росії Володимира Путіна в спробах створити на Донбасі ситуацію, подібну до ситуації, що склалася в сирійському Алеппо в результаті військових дій.