ua en ru

В Авдіївці виявили арсенал зброї, - МВС

В Авдіївці виявили арсенал зброї, - МВС Фото: бойовики на Донбасі

Винуватцям загрожує до 7 років позбавлення волі

В Авдіївці (Донецька область) співробітники зведеного загону кримінального блоку міліції виявили схрон, в якому знаходилися 4 протитанкових гранатомети, 20 гранат РГД-5 і 120 патронів до автоматичної зброї калібром 5,45 мм. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України Донецької області.

"У ході проведення відпрацювання території правоохоронці виявили на покинутому будмайданчику арсенал зброї та боєприпасів, упакованих для тривалого зберігання. 4 РПГ різних модифікацій, 20 гранат з запалами, 4 пачки автоматних патронів по 30 штук в кожній були загорнуті в поліетилен і обмотані скотчем", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Арсенал зброї і боєприпасів на покинутому будмайданчику в Авдіївці

Нагадаємо, у Дніпропетровській області на блокпосту в м Підгородне співробітниками ДАІ був зупинений автомобіль Hummer, в якому під час огляду в автомобілі було виявлено цілий арсенал зброї.