ua en ru

В Авдіївці до липня відновлять всі пошкоджені обстрілами будинк, - Жебрівський

В Авдіївці до липня відновлять всі пошкоджені обстрілами будинк, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський розповів про відновлення будинків в Авдіївці

В місті вже ведуться роботи по ремонту пошкоджених будинків

В Авдіївці до кінця червня планують відновити всі будинки, які були пошкоджені в результаті обстрілу бойовиків. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

"Спільна робоча група ВЦА і ДСНС працює в Авдіївці і координує роботи по відновленню пошкоджених окупантами будинків. До кінця червня у всіх пошкоджених під час війни будинках Авдіївки повинні бути перекриті дахи, засклені вікна, укріплені і відновлені стіни", - написав він.

В Авдіївці ремонтники вже вставили усі вікна в будинку на вул Сапронова, де 13 травня від російських обстрілів загинуло ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 23 травня 2017 р.

Жебрівський також розповів, що в місті вже почалися роботи по ремонту пошкоджених будинків.

"В Авдіївці ремонтники вже вставили всі вікна в будинку на вул. Сапронова, де 13 травня від російських обстрілу загинули чотири людини. Залишилося ще перекрити дах цього будинку. Вчора також вставили балконі вікно і двері в квартирі по вул. Воробйова, де тепер разом з бабусею буде жити 4-річна донька загиблих. Минулого тижня два вікна в цій квартирі замінили представники Нацполіції", - розповів він.

Нагадаємо, місто на Донбасі, який першим проведе українізацію, отримає 30 млн.