ua en ru

Аварія на залізниці під Львовом: рух поїздів відновлено

Аварія на залізниці під Львовом: рух поїздів відновлено Фото: аварія на залізниці під Львовом (facebook.com/igor.zinkevych)

Причин аварії на залізниці під Львовом встановлюються

Рух поїздів дільницею Львів-Красне, що було призупинено вчора, 9 квітня 2018 року, через аварію на залізниці, наразі відновлено. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ "Укрзалізниця".

"10 квітня 2018 року о 9-й годині відновлено для руху колії по станції Задвір’я. Рух вантажних та пасажирських поїздів дільницею Львів-Красне головного ходу магістралі здійснюється в штатному режимі. Фахова комісія продовжує роботу зі встановлення причин сходу вантажних вагонів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вчора схід 10 порожніх вагонів вантажного поїзда на станції Задвір’я спричинив незручності для пасажирів пасажирських і приміських поїздів, які не змогли вчасно виконати свої рейси. Так, на час виконання аварійно-відновлювальних робіт на зазначеній ділянці було призупинено рух парною колією, було організовано пропуск поїздів вільними для руху коліями, зокрема по непарній колії Красне-Задвір’я-Борщовичі та по боковій колії станції Задвір’я.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора на залізниці під Львовом сталася масштабна аварія, рух поїздів було призупинено.