ua en ru

У "Авант-Банку" заявили про інформаційну атаку на фінустанову

Проти "Авант-Банку" останнім часом ведеться активна інформаційна атака з метою дискредитувати фінансову установу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

У прес-службі підкреслили, що піарники, використовуючи складну ситуацію в Україні, заробляють на ній гроші.

"Багато банків відверто шантажують, публікуючи завідомо брехливу інформацію, причому в щоденному форматі. Написали, розмістили на брудних сайтах і тут же вимагають гроші за зняття, - повідомив представник департаменту банківської безпеки "Авант-Банку". - Просто розгорнули цілий бізнес. За нашою інформацією, замовлення на опублікування негативу з українським банкам йдуть через ай-пі адреси, що знаходяться, в тому числі, на території Російської Федерації. Звертаємо увагу правоохоронних органів на системні провокації і просимо розслідувати дані факти. Ми, зі свого боку, готові надати список чорних сайтів, які займаються вимаганням, і підтвердження даних фактів, а також іншу інформацію, необхідну для розслідування інформацію".

Публічне акціонерне товариство "Авант-Банк" працює на ринку України з 2009 року. Банк є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб