ua en ru

Аваков звільнив керівництво департаменту боротьби зі злочинністю

Аваков звільнив керівництво департаменту боротьби зі злочинністю Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив керівництво департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми (ДБЗТЛ). Про це він написав у своєму Facebook.

"Службою внутрішньої безпеки МВС повністю викрита злочинна схема - з якої очевидно: співробітники департаменту ДБПТЛ в Києві не тільки не боролися з проституцією і борделями, а навпаки - створили і систематизували кришування мережі підпільних публічних будинків і салонів. Ці брудні співробітники міліції налагодили грошовий потік у свої кишені - з проституції, кришуючи від "наїзду" борделі, займаючись організацією сутенерства, координуючи систему інтернет-сайтів з надання платних інтим-послуг", - написав він.

За його даними, обсяг щомісячних доходів від злочинної діяльності для керівництва київського управління оцінюється оперативниками в близько 350 000 дол.

"Затриманий заступник начальника відділу по місту Києву - підполковник Дмитро Ольховик. Заступник начальника Київського УБТЗЛ підполковник Слюсар - зник, оголошено в розшук. Затримані і дають свідчення ще 4 учасника групи. Більш ніж до 30 учасникам схеми застосовані різні ступені слідчо-адміністративних процедур з боку СБ, слідства, прокуратури. Слідчі дії тривають", - написав він.

Крім цього, Аваков звільнив начальника департаменту Міністерства, а також начальник Київського міського управління.

СРЫВ КРЫШИ БОРДЕЛЕЙ.Есть в составе милиции Департамент - с неблагозвучным сокращенным названием - ДБЗТЛ ( Департ...

Posted by Arsen Avakov on 3 квітня 2015 р.

Нагадаємо, раніше Аваков звільнив начальника кіровоградської міліції за призначення дружини.