ua en ru

Аваков просить розглянути на Кабміні розподіл 97 млн ​​гривень на потреби МВС

Аваков просить розглянути на Кабміні розподіл 97 млн ​​гривень на потреби МВС Фото: Аваков просить розглянути розподіл 97 млн гривень на потреби МВС

Аваков просить Данилюка винести відповідний проект постанови на розгляд Кабміну

Голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков зажадав від Міністерства фінансів винести на розгляд Кабінету міністрів проект рішення про розподіл 97 млн ​​гривень на потреби МВС. Про це він заявив сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"У мене питання, чому з соціальної політики розглядаємо, по культурі розглядаємо, пропозиція МВС знаходиться два місяці, і ви її не вносите. Йдеться про перерозподіл 97 млн ​​гривень, які у нас державним бюджетом запропоновані і затверджені, їх пропонуємо перерозподілити на проведення капітального ремонту гуртожитків у Луганській і Донецькій областях, щоб поліцейські там могли жити, пропонуємо на покупку зброї і медичне забезпечення учасників АТО", - сказав він.

У свою чергу голова Міністерства фінансів України Олександр Данилюк заявив, що зараз відомство готує законопроект про внесення змін до держбюджету, де будуть передбачені кошти на зарплату поліцейським.

Нагадаємо, Міністерство екології та природних ресурсів за дорученням Кабміну успішно провело переговори з японськими компаніями про можливість направлення 956 млн гривень на придбання нових гібридних автомобілів для Національної поліції.