ua en ru

Аваков: 27 жовтня буде оголошено конкурсний набір до КОРД

Аваков: 27 жовтня буде оголошено конкурсний набір до КОРД Фото: Арсен Аваков

Вчора завершився перший тренінг, який проводили інструктори спецназу США для інструкторів КОРД

В Україні від 27 жовтня буде оголошено конкурсний набір в загін спецназу КОРД. Про це у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"27 жовтня буде оголошено конкурсний набір до КОРД. На першому етапі документи на конкурс отримають право подати бійці добровольчих батальйонів особливого призначення МВС, бійці спецпідрозділів "Сокіл", "Грифон", міліції особливого призначення, патрульні поліцейські. Жорсткі базові вимоги, випробування в тренувальному таборі, тести на психофізичну морально-етичну адекватність, відданість Україні та принципам нової української поліції, люстрационная спецперевірка - базовий набір вимог до кандидатів у КОРД. Другим темпом, з невеликим інтервалом, буде відкрито прийом конкурсних заявок для всіх бажаючих спробувати пройти цей нелегкий відбір", - написав Аваков.

Глава МВС також повідомив, що 16 жовтня завершився перший етапу створення Корду - закінчився перший тренінг, який проводили інструктори спецназу США для інструкторів майбутнього спецпідрозділу КОРД.

НОВЫЙ ПОЛИЦЕЙСКИЙ спецназ КОРД. СТАРТ!(шаги реформы)КОРД - Корпус Оперативно-Раптової Дії – новый спецназ Национальн...

Posted by Арсен Аваков on 16 октября 2015 г.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що в КОРД запрошують демобілізованих бійців Збройних сил України (ЗСУ) та Національної гвардії України, які брали участь в активних бойових діях.