ua en ru

Аваков не виключив, що вибори Президента можуть відбутися не у всіх регіонах України

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не виключив того, що не в усіх регіонах країни можна буде організувати проведення президентських виборів, призначених на 25 травня 2014 р.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не виключив того, що не в усіх регіонах країни можна буде організувати проведення президентських виборів, призначених на 25 травня 2014 р. Про це він заявив в інтерв'ю Російській службі ВВС.

Тим не менш, він підкреслив, що вибори Президента відбудуться у будь-якому випадку.

"По всій країні створені виборчі дільниці. Там, де реально можна провести, там вибори будуть проведені. Більш того, там, де ми можемо, ми будемо контролювати ситуацію. Там де немає - ну, є загальне законодавство... Думаю, що це не зірве загальний процес виборів", - зазначив міністр.

Аваков також заявив, що кризову ситуацію в Україні не можна вирішити силою, підкресливши, що влада повинна продовжувати говорити з людьми, "шокованими революцією".

За його словами, "російський імперіалізм" дестабілізує ситуацію, не дозволяючи владі України допомогти людям на сході країни подолати цей шок.