ua en ru

Аваков: заарештовано 4 співробітника МВС, що озброювали "титушек" на Майдані

Аваков: заарештовано 4 співробітника МВС, що озброювали "титушек" на Майдані Фото: Арсен Аваков

Троє із затриманих - діючі співробітники МВС, четвертий - екс-співробітник спецпідрозділу

В рамках розслідування злочинів на Майдані Незалежності затримані чотири співробітники Міністерства внутрішніх справ, які підозрюються у причетності до озброєння так званих "титушек" в ході Евромайдана. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час засідання уряду, передає прес-служба відомства.

"Ви пам'ятаєте, коли озброювалися "титушки" на Майдані - ми тоді давали інформацію, що зброю вони отримували з резервних складів МВС, зникло 408 автоматів АКМУ. Вчора і сьогодні були затримані і заарештовані 4 правоохоронця, які були безпосередніми учасниками злочинної групи на чолі з екс-міністром МВС Віталієм Захарченком. За даним фактом ГПУ відкрило кримінальне провадження. Йде слідство", - зазначив Аваков.

За його словами, троє із затриманих - діючі співробітники МВС, четвертий - екс-співробітник спецпідрозділу, який безпосередньо вивозив зброю зі складів МВС і передавав його незаконним бандитським формуванням.

Генеральная прокуратура и уголовный розыск МВД Украины завершили сегодня важнейший этап в реализации плана расследований...

Posted by Арсен Аваков on 12 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, напередодні ГПУ оголосила в розшук екс-командувача внутрішніх військ МВС за дезертирство.