ua en ru

АТО буде тривати незалежно від маршруту колони з гуманітарним вантажем з РФ, - РНБО

Антитерористична операція на сході України буде продовжуватися незалежно від маршруту колони з гуманітарним вантажем з Росії.

Антитерористична операція на сході України буде продовжуватися незалежно від маршруту колони з гуманітарним вантажем з Росії. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Антитерористична операція триватиме незалежно від того, яким чином і як буде рухатися колона з гуманітарним вантажем. Але будуть задіяні всі заходи для забезпечення безпеки цієї колони",- заявив Лисенко.

Нагадаємо, 12 серпня вранці автоколона з 280 вантажівок з гуманітарною допомогою висунулася з підмосковного Наро-Фомінська в напрямку сходу України, повідомили в адміністрації Московської області. "Автоколона принесе жителям східної України близько 2 тис. тонн гуманітарних вантажів, зібраних москвичами і жителями Московської області", - говорилося в повідомленні. За інформацією російських властей, вантажівки повинні доставити нужденним україні продовольство, медикаменти, питну воду, спальні мішки і електростанції.