ua en ru

Атлетико - Реал: Ритм гри і напір будуть позамежними, - Дієго Сімеоне

Атлетико - Реал: Ритм гри і напір будуть позамежними, - Дієго Сімеоне

Тренер мадридського "Атлетико" Дієго Сімеоне перед грою з "Реалом" у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів заявив, що настрій на матч його підопічних буде дуже високий. Про це пише сайт УЄФА.

"Наші команди відрізняються, так як відрізняються ігрові якості наших футболістів. Ця зустріч не буде схожа на поєдинок минулого сезону, в обох клубах вже немає багатьох з тих, хто бився в лісабонському фіналі. На багатьох позиціях у "Реала" виступають більш талановиті виконавці. Я не оглядаючись на минулі зустрічі, нова буде зовсім іншою. Ритм гри і напір будуть позамежними", - сказав Сімеоне.

"У "Реала" неймовірно сильні гравці, і ми поважаємо силу кожного з них. Ми не можемо вибирати собі опонентів, але я захоплююся Анчелотті як особистістю. Він не відступається від своїх слів, програє його команда або перемагає. Змагатися з кращими - привід для гордості, і Карло входить в число кращих". - додав аргентинець.

Нагадаємо, матч "Атлетико" - "Реал" відбудеться ввечері 14 квітня, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.