ua en ru

Атлетико - Реал: Наша мета - перемога в Лізі чемпіонів, а не тільки в дербі, Карло Анчелотті

Атлетико - Реал: Наша мета - перемога в Лізі чемпіонів, а не тільки в дербі, Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті виділив ті якості своєї команди, які дозволять їй пройти у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів "Атлетіко", повідомляє сайт УЄФА.

"Ця зустріч - лише голова з сезону, і про мою роботу можна буде судити тільки по його завершенні. У кожного матчу свої складності. Кожну поразку від "Атлетіко" було іншим. Мені пощастило, так як всі гравці в змозі вийти на поле в такому важливому матчі. Щоб вдало зіграти, нам необхідно скористатися своїми козирями - індивідуальним класом і швидкістю, показати атакуючий футбол. У футболі все не так вже й складно. Ми не зациклені на "Атлетико", ми просто хочемо вийти до півфіналу. Наша мета - перемога в Лізі чемпіонів, а не виграш тільки в "Атлетико". Гол Серхіо Рамоса у фіналі 2014 року на останній хвилині незабутній, але зараз ми мріємо про 11-му титулі. Ми будемо грати на перемогу, але це не самоціль, тому що може вистачити і двох нічиїх. Це поєдинок приблизно рівних суперників. Наші шанси - 50%. У мене фантастичний склад, а в таких матчах важливі особистісні якості і відвага", - сказав Анчелотті.

"Симеона - блискучий фахівець, що він вже довів. Його робота мені дуже імпонує. Він один з кращих тренерів у світі, протистояння з ним - честь для мене. Але також і проблема. "Атлетіко" - надзвичайно важкий опонент, тому що в обороні команда діє дуже організовано. Ми її дуже поважаємо. "Атлетіко" бореться з першої хвилини і до фінального свистка. Я хочу бачити і свою команду, бьющейся від початку до кінця", - додав фахівець.

Нагадаємо, матч "Атлетико" - "Реал" відбудеться ввечері 14 квітня, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.