ua en ru

"Атлетіко" завдав поразки "Ювентусу" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Атлетіко" завдав поразки "Ювентусу" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Фото: "Атлетіко" - "Ювентус" (twitter.com/juventusfc)

Матч-відповідь відбудеться 12 березня

"Атлетіко" переграв "Ювентус" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на домашньому стадіоні "Ванда Метрополітан" з рахунком 2:0.

У першому таймі гранди не балували небезпечними моментами, з яких можна було виділити хіба що штрафні. Спершу фронтмен "Ювентуса" Кріштіану Роналду потужним ударом обпікг долоні Яна Облака, а потім готовність Войцеха Щенсни зі стандарту перевірив форвард "Атлетіко" Антуан Грізманн.

Мадридці вийшли вперед на 78 хвилині, коли після розіграшу кутового і невдалого виносу Маріо Манджукич захисник господарів Хіменес добив м'яч у сітку. Другий м'яч господарі забили вже через п'ять хвилин, після ще одного стандарту відзначився Дієго Годін.

Раніше в складі "Атлетіко" забив і Альваро Мората, але взяття воріт було скасовано. Форвард точно пробив головою, але відеоповтор показав, що нападник штовхав у спину захисника "Ювентуса" Джорджо К'єлліні.

Матч-відповідь "Ювентус" - "Атлетіко" відбудеться 12 березня в Туріні.

Зазначимо, що система VAR застосовується в матчах Ліги чемпіонів вперше в історії зі стадії 1/8 фіналу. З її допомогою вже скасували гол "Аякса" в ворота "Реала".