ua en ru

Аталанта - ПСЖ: анонс матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Аталанта - ПСЖ: анонс матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Фото: "Аталанта" зіграє проти ПСЖ (atalanta.it)

Перша пара, де все вирішиться в одному матчі

"Аталанта" зіграє проти ПСЖ в матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Трансляція розпочнеться о 22:00, а дивитися гру можна на телеканалі "Футбол 1". Букмекери фаворитом зустрічі вважають парижан. Цією зустріччю в столиці Португалії стартує "фінал восьми", будь-які протистояння складаються з однієї гри.

12 серпня 22:00
Лісабон, "Ештадіу ду Бенфіка"

Для італійської команди, кольори якої захищає український футболіст Руслан Малиновський, це дебютна кампанія в головному клубному турнірі УЄФА. Парижанам вперше за чотири роки вдалося нарешті пройти бар'єр 1/8 фіналу.

Шлях до чвертьфіналу

Обидві команди вийшли в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів ще в березні, до тривалої паузи, викликаної пандемією коронавірусу. "Аталанта" забила "Валенсії" чотири голи вдома і пропустила один у свої ворота, потім ще чотири - на виїзді, отримавши у відповідь три. Французи почали плей-офф з поразки від "Боруссії" Дортмунд, який став першим для них в поточному розіграші Ліги чемпіонів. Втім, ПСЖ на своєму полі виправив становище, забивши два голи.

Посткарантинний період

Після відновлення футболу "Аталанта" виграла дев'ять із 13 матчів серії А при трьох нічиїх і одній єдиному ураженні. У підсумку клуб з Бергамо вдруге поспіль посів третє місце в чемпіонаті Італії.

Чемпіонат Франції не дограли, а ПСЖ достроково визнали чемпіоном країни. Крім того, паризький клуб завоював два трофеї - Кубок Франції і Кубок французької ліги.