ua en ru

Атака бойовиків у Дербенті: кількість поранених силовиків зросла до 17

Атака бойовиків у Дербенті: кількість поранених силовиків зросла до 17 Фото: російські правоохоронці в Дербенті

Усі вони госпіталізовані в центральну лікарню цього дагестанського міста

Збільшилася кількість постраждалих у результаті спецоперації в Дербенті (Дагестан, РФ) співробітників правоохоронних органів. Про це повідомили "Інтерфаксу" в приймальному покої центральної лікарні міста.

"Загальна кількість поранених співробітників правоохоронних органів, яких доставили в лікарню, досягла 17 осіб", - сказав співрозмовник агентства.

У суботу, 14 травня, співробітники правоохоронних органів вирішили перевірити одну з квартир багатоповерхового будинку в Дербенті. Поліцейські шукали причетних до вбивства 82-річного батька колишнього мера Дербента.


Бойовики, які перебували у квартирі, напали на поліцейських, кинувши гранату. В результаті вибуху начальник райвідділу поліції і начальник служби дільничних отримали поранення, але встигли покинути квартиру. Начальник карного розшуку міськвідділу поліції Муса Мусаєв був захоплений бойовиками.

Після того, як силовики впевнилися в загибелі начальника карного розшуку, вони зважилися на штурм, під час якого поліцейські ліквідували чотирьох бойовиків. Також загинув співробітник СОБР Віктор Тимофеєв, відкомандирований із Тюмені.

Нагадаємо, терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за дії бойовиків, які вступили в перестрілку з російськими поліцейськими в Дербенті.