ua en ru

Asus планує в 2013 р. запустити "хмарні" сервіси в Китаї і Японії

Asus планує в наступному році запустити "хмарні" сервіси в Китаї і Японії. Компанія почала працювати в цій галузі в 2008 р., але до останнього часу обмежувалася ринками в США і на Тайвані, повідомляє телеканал "Росія 24".

Тайванський виробник комп'ютерів і розробник ПО зараз шукає можливості для розширення бізнесу в Китаї, де попитом користуються "розумні" електромережі і рішення для моніторингу інфраструктури.

Японські корпорації проявляють інтерес до систем підвищення продуктивності працівників, зокрема до програмних комплексів для моніторингу й керування доступом, які відіграють важливу роль при інтеграції особистих смартфонів і планшетів персоналу в корпоративні інтранети.

Asus Cloud користується успіхом на Тайвані, де компанія надає сервери і для зберігання і обробки інформації невеликим підприємствам, а також лікарням, університетам та державним органам. У наступному році послугами Asus Cloud будуть користуватися 10 великих університетів Тайваню, де навчаються близько 30% студентів острова.

Найбільша фінансова компанія Тайваню Cathay Financial Holding і один з лідерів ринку стільникового зв'язку країни Far EasTone Telecommunications довірили обробку своїх даних Asus Cloud.

За словами генерального директора компанії Пітера Ву, наступного року відкриються три нові дата-центри (на сході США, в Європі і на півночі КНР), щоб гарантовано справлятися зі зростаючим навантаженням на додаток до трьох вже існуючих.

Зараз Asus Cloud може похвалитися 10 млн зареєстрованих користувачів: 4,5 млн знаходяться в Європі, 2,5 млн - в Північній Америці, 2 млн - в Азії і 1 млн - в інших регіонах світу.

Читайте також: Компанія Asus розробила "планшетофон"