ua en ru

Асигнування загального фонду держбюджету відкрито головним розпорядникам коштів на суму 15,18 млрд грн, - Держказначейство

Станом на сьогодні асигнування загального фонду державного бюджету відкрито головним розпорядникам бюджетних коштів на загальну суму 15 млрд 182,5 млн грн, що становить 94,0 відсотка планових асигнувань січня. В тому числі захищені статті (виплата зарплати, стипендій, оплата комунальних послуг та енергоносіїв, медикаментів, продуктів харчування та інші соціальні виплати) та видатки Пенсійного фонду профінансовані у сумі 14 млрд 633,6 млн грн, що становить 100 відсотків плану. Про це заявив голова Державної казначейської служби України Сергій Харченко, передає прес-служба відомства.

"Введення в дію закону про державний бюджет України на 2013 рік з початку бюджетного періоду дозволило казначейству забезпечити фінансування видатків у відповідності до показників затвердженого постійного розпису, що дозволило уникнути витрат, що передбачені законодавством на випадок несвоєчасного набрання чинності законом про державний бюджет України", - наводить прес-служба коментар Харченка.

Читайте також: Витрати з обслуговування держборгу України на 14 січня склали 201,6 млн грн, - Держказначейство