ua en ru

Асавелюк не приймає участі в АТО на сході України, - Аваков

Начальник відділу координації в управлінні бойової та спеціальної підготовки внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ, командир спецпідрозділу "Сокіл" Сергій Асавелюк не бере участь в антитерористичній операції (АТО) в східних областях України.

Начальник відділу координації в управлінні бойової та спеціальної підготовки внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ, командир спецпідрозділу "Сокіл" Сергій Асавелюк не бере участь в антитерористичній операції (АТО) в східних областях України. Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

"Асавелюк в АТО участі не приймає. Якщо ж говорити про Омегу - вона діє дуже зібрано", - написав Аваков.

Нагадаємо,"Правий сектор" повідомляв, що розстріл активістів на Майдані Незалежності в Києві в лютому і вбивство координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка в березні вчинила спецпідрозділ "Сокіл", яким командував Асавелюк.

Проте у зв'язку з цим Генеральна прокуратура не висунула начальнику відділу координації в управлінні бойової та спеціальної підготовки внутрішніх військ МВС, полковнику Сергію Асавелюку підозру в розстрілі учасників Євромайдану.