ua en ru

"Артилерія працює": в окупантів проблеми з кількістю сил і підвозом боєприпасів

"Артилерія працює": в окупантів проблеми з кількістю сил і підвозом боєприпасів Фото: в окупантів проблеми з кількістю сил і підвозом боєприпасів (facebook.com/MinistryofDefence.UA)

Українські артилеристи вдало працюють по окупантах. Через що у ворога проблеми з підвезенням боєприпасів та з особовим складом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая у Facebook.

"Луганщина тримає оборону. Рашисти, через успішну роботу наших артилеристів по знищенню ворожих складів з БК, мають ускладнену логістику у підвезенні боєприпасів. Є в орків проблеми і в особовому складі", - зазначив Гайдай.

За його словами, зараз здебільшого росіяни кидають в атаку найманців приватних військових компаній та перегруповуються через свої значні втрати.

"У Білогорівці більш складна ситуація, ніж у Верхньокам‘янці, тривають бої. Можливості допомогти тамтешньому місцевому населенню не маємо. Занадто щільні обстріли. Чекаємо більше західної зброї, аби розпочати процес деокупації", - додав Гайдай.

Зазначимо, що українським бійцям вчора вдалося зупинити штурмові дії окупантів, які атакували з території Лисичанського НПЗ. Ворог зазнав втрат та відійшов.

Нагадаємо, як заявив очільник ОВА, окупації Луганської області російськими військами можна було уникнути та назвав умову.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.