ua en ru

"Арсенал" і "Манчестер Сіті" могли порушити регламент Кубка Ліги

"Арсенал" і "Манчестер Сіті" могли порушити регламент Кубка Ліги Фото: "Ман Сіті" в матчі проти "Вулверхемптона" (mancity.com)

Командам загрожує перегравання або технічну поразку

"Арсенал" і "Манчестер Сіті" можливо порушили регламент Кубка англійської Ліги, провівши по одній зайвої заміні. Про це повідомляє TEAMtalk.

"Арсенал" в матчі проти "Норвіч Сіті" провів чотири заміни, дві з яких в додатковий час. Те ж саме зробив "Ман Сіті" в поєдинку проти "Вулверхемптона".

Згідно з регламентом Кубка, кожна команда може провести максимум три заміни. Четверту дозволено зробити лише в тому випадку, якщо для визначення переможця потрібен додатковий час, а команда по ходу основного часу вже провела три заміни.

І "каноніри", і "городяни" за 90 хвилин зробили по дві заміни, а значить мали право проводити в додатковий час тільки одна зміна в складі, а не два.

Правило 10 говорить: "Ви можете зробити тільки 3 заміни по ходу основного часу матчу. Якщо матч переходить в додатковий час, команді дозволено зробити одну, додаткову заміну".

Керівництво "Норвіча" звернулося до керівництва Кубка ліги за роз'ясненнями. Якщо "Арсенал" і "Манчестер Сіті" будуть визнані винними, їм загрожує перегравання або технічну поразку.

Нагадаємо, футбольна асоціація Англії (FA) дозволила учасникам Кубка Англії робити четверту заміну, якщо результат матчу вирішується в додатковий час.