ua en ru

Арсенал - Атлетіко: анонс матчу

Арсенал - Атлетіко: анонс матчу Фото: (uefa.com)

Готуємося до першого поєдинку 1/2 фіналу Ліги Європи

Лондонський "Арсенал" прийме мадридський "Атлетіко" в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці англійського клубу.

26 квітня 22:05
Лондон, "Емірейтс Стедіум"

Матч в Лондоні судитиме французька бригада арбітрів на чолі з Клеманом Турпеном. Асистенти рефері - Ніколя Дано і Сіріль Грінгор. Додаткові судді - Рюдді Бюке, Ніколя Ренвілль. Четвертий рефері - Хішам Закрані.

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер: "Ми команда, яка любить вести гру, любить контролювати м'яч. "Атлетіко" дуже сильна команда - погляньте на таблицю чемпіонату Іспанії, це другий за силою клуб країни - тому ми повинні викластися по повній і бути гранично уважними".

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне: "Чим вище планка нашої гри, тим вище рівень критики. Але я щасливий тут. Я сподіваюся, ми зможемо вийти на "Емірейтс", де "Арсенал" дуже сильний, з холодною головою. Щоб потрапити в фінал буде потрібно сміливість".

Орієнтовні склади:

"Арсенал": Чех - Беллерін, Мустафі, Косельни, Монреаль - Ремзі, Джака, Уїлшир - Уелбек, Озіл - Ляказетт

"Атлетіко": Облак - Врсалько, Савич, Годін, Ернандес - Корреа, Парти, Сауль Нігез, Коке - Грізманн, Гамейро