ua en ru

Арсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчу

Арсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Арсенал" - "Атлетіко" (twitter.com/atletienglish)

Лондонці втратили перемогу над мадридцями, які провели 80 хвилин вдесятьох

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів першого матчу 1/2 фіналу Ліги Європи між лондонським "Арсеналом" і мадридським "Атлетіко".

Швидка червона картка для Шіме Врсалько і наступне за цим видалення тренера мадридців Дієго Сімеоне поставило "Атлетіко" в досить скрутне становище. Візит до Лондона був для них випробуванням сам по собі, а тут ще 80 хвилин в меншин, але гості зі своїм завданням практично впоралися.

Вільно володіли м'ячем англійці майже всю зустріч висіли на воротах Яна Облака, але той встав стіною на шляху їх атак і витягав навіть самі безнадійні з м'ячів. На 61 хвилині після удару Олександра Ляказетта словак все ж капітулював, проте "Атлетіко" не тільки не здувся, але навіть зумів зрівняти рахунок. У кінцівці матчу Антуан Грізманн помчав у контратаку і забив гол.

Арсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчуАрсенал - Атлетіко 1-1: відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер: "Атлетіко" прекрасно обороняється, тому ми знали, що потрібно реалізовувати свої моменти. Як тільки повели в рахунку, поставили перед собою завдання не пропустити після довгого пасу. Тільки таким чином "Атлетіко" міг забити гол. На душі залишився осад. Ми могли вже сьогодні гарантувати собі фінал, але недостатньо добре реалізовували свої моменти і, на жаль, пропустили м'яч на своєму полі ".

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне: "Дуже важко грати на полі "Арсеналу" вдесятьох. Мої хлопці здорово боролися і прекрасно впоралися з тиском. Вболівальники своєю енергією підтримали нашу пристрасть. Коли матч протікає у звичайному ключі, у тебе більше шансів забити. Сьогодні нам довелося багато оборонятися. Це показує, який у нас характер. Це послання для наших суперників".