ua en ru

Arricano залучила кредит "Ощадбанку" на 30 млн дол на будівництво ТРЦ "Проспект" у Києві

Девелопер Arricano Real Estate з допомогою своєї "дочки" "Комфорт Маркет Люкс" залучив кредит "Ощадбанку" на суму 30 млн дол. на будівництво ТРЦ "Проспект" у Києві. Про це йдеться в повідомленні компанії на LSE.

Фінансування залучається строком на сім років під 11,5% річних. Кошти будуть спрямовані на завершення будівництва двоповерхового ТРЦ "Проспект" на вул. Червоноткацької у Києві, відкриття якого заплановано на III квартал 2014 р. Загальна площа об'єкта складе 30,4 тис. кв. м. Також в рамках інвестиційного договору французький рітейлер Auchan побудує гіпермаркет загальною площею 11,7 тис. кв. м на площі ТРЦ.

Зараз Arricano Group управляє торговими центрами загальною площею 160 тис. кв. м. Компанії належить 100% акцій торгових центрів "Сонячна галерея" (Кривий Ріг), City Mall (Запоріжжя), "Південна галерея" (Сімферополь), "РайON" і 49,97% акцій Sky Mall (обидва в Києві). Основним власником Arricano є Retail Real Estate бізнесмена Хіллара Тедера, міноритарним пакетом акцій володіє створена ІК Dragon Capital компанія DUPD, ще 10% - free float.