ua en ru

У вірменському Гюмрі вбили російського контрактника

У вірменському Гюмрі вбили російського контрактника Фото: російська 102-га військова база в Гюмрі

У результаті ножового поранення солдат помер на місці

У вірменському місті Гюмрі загинув російський військовослужбовець. Його вдарили ножем недалеко від військової бази РФ, передає з посиланням на повідомлення Південного військового округу Росії агентство "Інтерфакс".

Зазначено, що замах на життя військового-контрактника у вірменському Гюмрі було скоєно увечері 22 квітня недалеко від російської 102-ї військової бази. У результаті ножового поранення солдат помер на місці.

За даними військових, за фактом події було розпочато розслідування командування штабу військового округу спільно з місцевими правоохоронними органами. За попередніми даними, вбивство було скоєно на побутовому ґрунті.

Нині вірменською поліцією вже затримано підозрюваного у вбивстві.

За інформацією прокурора Ширакської області Вірменії Карена Габрієляна, загиблому росіянинові був 21 рік. Його ім'я - Дмитро Ялпаєв.

Правоохоронні органи Вірменії порушили кримінальну справу за статтею 104 Кримінального кодексу країни (вбивство).

Нагадаємо, торік колишнього військовослужбовця 102-ї російської військової бази в Гюмрі Валерія Пермякова, який визнав себе винним у скоєнні вбивства семи членів сім'ї Аветисянів, було засуджено до довічного терміну позбавлення волі.